Marechaussee arresteert bommelder op Schiphol

Schiphol – De Koninklijke Marechaussee heeft een 62-jarige man uit Goes aangehouden die vanmiddag in de vertrekhal op Schiphol riep bommen bij zich te hebben.

Marechaussees werden ter plaatse geroepen bij de incheckbalie in de vertrekhal vanwege de melding van de man. Een deel van de vertrekhal werd tijdelijk afgezet en de speurhond explosieven en extra personeel van de Marechaussee werd ingezet.

Tijdens het onderzoek riep de man dat het om een grap zou gaan. Hierop is de man aangehouden, hij zit vast voor verder onderzoek. Vrij snel na onderzoek werd de afzetting opgeheven en werd de vertrekhal door de Marechaussee vrij gegeven.

Bron Koninklijke Marechaussee

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook