Marechaussee arresteert taxidief na achtervolging op Schiphol

Schiphol – De Koninklijke Marechaussee heeft op donderdag 10 januari, na een achtervolging op Schiphol, een 30-jarige Duitser aangehouden als verdachte van diefstal van een taxibus.

Meerdere eenheden van de Marechaussee en politie zetten de achtervolging in toen een taxibus met hoge snelheid ervandoor ging. Tijdens deze achtervolging raakten diverse marechausseevoertuigen beschadigd. Er vielen geen gewonden. Ook raakte de verdachte meerdere verkeersborden met de taxibus.

De achtervolging eindigde toen de chauffeur klem gereden werd in een doodlopende weg op Schiphol Oost.

De chauffeur is aangehouden en ingesloten. De Koninklijke Marechaussee verricht verder onderzoek in deze zaak en verzoekt getuigen zich te melden.

Bron: Koninklijke Marechaussee

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook