Marechaussee houdt overlastplegers aan in vliegtuig

Schiphol – De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagavond vier Italianen aangehouden voor overlast aan boord van een vliegtuig.

De mannen gedroegen zich agressief en wilden op de vuist gaan met medepassagiers. Daarnaast negeerden zij de waarschuwingen van de crew. De gezagvoerder heeft aangifte gedaan.

Tijdens een vlucht van Milaan naar Schiphol zorgden de mannen voor overlast richting de medepassagiers. Ook waren zij onder invloed van alcohol. De orde aan boord werd dusdanig verstoord dat de gezagvoerder vroeg om de komst van de Marechaussee. De mannen tussen 25 en 27 jaar zijn aangehouden en zitten nog vast voor onderzoek.

Bron:Koninklijke Marechaussee

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook