Marechaussee pakt mannen op met lange gevangenisstraffen voor de boeg

Schiphol – De Koninklijke Marechaussee heeft op Eindhoven Airport en Schiphol mannen aangehouden die nog lange gevangenisstraffen moeten uitzitten.

Op vrijdagavond 6 september werd een 52-jarige man uit Breda aangehouden die nog 1726 dagen gevangenisstraf moet uitzitten. Op Schiphol werd op maandagochtend 9 september een 28-jarige Nederlandse man aangehouden die nog 647 dagen moet zitten.

Door informatie vooraf, waren de Marechaussees op de hoogte dat de 52-jarige en de 28-jarige man zouden landen met respectievelijk een vlucht vanuit Spanje naar Eindhoven en vanuit Aruba naar Schiphol.

Aanhouding De Marechaussee hield de mannen kort na hun landing aan. Beiden werden gezocht in verband met een veroordeling voor een misdrijf uit de Opiumwet en zijn overgebracht naar een huis van bewaring waar zij hun straf uit moeten zitten.

Bron: Koninklijke Marechaussee

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook