Marechaussee Schiphol schiet agressieve man in been

Schiphol – De Koninklijke Marechaussee heeft gisterenavond op Schiphol een nog onbekende man neergeschoten nadat hij in de vertrekhal voor commotie zorgde door met een mes te zwaaien.

Bij de meldkamer van de Marechaussee kwam een melding binnen dat in de vertrekhal een man was gezien met een groot mes. Toegesnelde marechaussees kwamen ter plaatse en vroegen de man het wapen neer te leggen. Na herhaaldelijke verzoeken bleef de man agressief met het mes zwaaien en heeft de Marechaussee hem in zijn been geschoten. Nadat de man is overmeesterd is hij afgevoerd met een ambulance.

Later vanavond werd een andere man aangehouden die op camerabeelden gezien was samen met de verdachte. De Marechaussee zal verder onderzoek doen naar de aangehouden verdachten, hun identiteit en motief.

Bron: Koninklijke Marechaussee

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook