Meelopen met de handhavers? Dat kan!

Haarlemmermeer – Altijd al willen weten hoe een dienst van een handhaver eruitziet? Op dinsdag 19 maart van 9.00-22.00 uur organiseert de gemeente een meeloopdag.

Handhavers gaan in blokken van anderhalf uur met inwoners op pad in Halfweg, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Schiphol. Wie meeloopt kan met eigen ogen zien wat het werk van de Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) inhoudt.

Nicky Siebert, teammanager Handhaving en Toezicht:

Mensen zien ons nog te vaak als de mannen en vrouwen in het blauw die bekeuringen uitdelen. Wij willen juist samen met inwoners en ondernemers zorgen voor oplossingen en als het mogelijk is een gedragsverandering bereiken die goed is voor de leefbaarheid en veiligheid.

Aanmelden kan via de website.

Bron: Haarlemmermeergemeente.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook