Meerdere voertuigen in brand na mogelijke brandstichting

Hoofddorp – De politie is op zoek naar getuigen van een vermoedelijke brandstichting op vrijdagmorgen op de Edelenburg in Hoofddorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 05.20 uur kreeg de politie melding van een autobrand. Ter plaatse bleek een personenauto geheel in brand te staan. Twee andere auto, die naast de brandende auto geparkeerd stonden, waren ook al in brand gevlogen.

Volgens getuigen zijn er kort na een vuurwerkknal bij de auto’s een persoon weggerend en een ander mogelijk op een scooter weggereden.

De politie gaat uit van brandstichting en stelt een onderzoek in.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook