Minderjarige jongens aangehouden bij inbraak Vijfhuizen

Vijfhuizen – Op woensdagmiddag hield de politie drie jongens aan wegens inbraak in een loods aan de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen. Het gaat om Haarlemmers van 13 en 15 (2x) jaar oud.

Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie melding dat een groepje jongens op het terrein van een bedrijf rondliepen. Toen de verdachten bemerkten dat zij waren gezien, gingen zij er als een haas vandoor.

Ter plaatse bleken de jongens over een hek te zijn geklommen en een loods te hebben open gebroken. Hier waren goederen klaar gezet om mee te nemen. Het ging daarbij hoofdzakelijk om (elektrisch) gereedschap.

Op basis van het door de getuige opgegeven signalement kon de politie korte tijd later drie jongens aanhouden. Zij werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hier zijn de jongens in verzekering gesteld.

De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak en eventuele andere verdachten.

Bron: politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook