Motorrijder in botsing met auto A9

Zwanenburg – Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A9 ter hoogte van Zwanenburg.

Rond half drie kwam de motorrijder in botsing met een auto en kwam daarbij hard ten val. Meerdere ambulances, de politie en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door het ongeval waren er in de richting van Spaarndam meerdere rijstroken afgesloten en ontstond er op de A9 en A5 vanuit Amsterdam enkele kilometers langzaam rijdend verkeer. Een berger heeft de beschadigde motor en auto weggesleept. De gealarmeerde traumahelikopter bleek uiteindelijk niet nodig te zijn.

Foto’s: Inter Visual Studio / Rowin van Diest

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook