Update: Motorrijder overleden bij zwaar verkeersongeluk Hoofddorp

HOOFDDORP – Op de Drie Merenweg (N205) in Hoofddorp is een motorrijder overleden na een aanrijding met een auto.

Update 17:30

De motorrijder blijkt een 46-jarige man uit Nieuw-Vennep te zijn. Hij is op de kruising in botsing gekomen met een 47-jarige automobilist uit Hoofddorp.

De automobilist stond voorgesorteerd om op het kruispunt linksaf de Kruisweg op te gaan. Toen de lichten voor rechtdoor op groen sprongen, is hij gaan rijden. Midden op het kruispunt is hij in aanrijding gekomen met de motorrijder die vanaf tegenovergestelde richting door groen rechtdoor reed.

De motorrijder overleefde de klap niet. Of het verkeerslicht om linksaf te slaan op rood of op groen heeft gestaan is vooralsnog niet bekend.

Het zware ongeluk gebeurde rond 11.00 uur. Over de lengte van de weg liggen de brokstukken van beide voertuigen verspreid. Hoe de bestuurder van de auto eraan toe is, is nog niet bekend.

De hulpdiensten kwamen snel in actie, ook een werd er een traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen.

De N205 is een lange tijd afgesloten geweest.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook