Nachtafsluitingen werkzaamheden A4 richting Amsterdam tussen knooppunten De Hoek en Badhoevedorp; 5-9 juni 2020

Haarlemmermeer – In opdracht van Rijkswaterstaat vernieuwt Boskalis van vrijdag 5 tot dinsdag 9 juni 2020 het asfalt op de snelweg A4 richting Amsterdam. Hiervoor wordt de weg tussen knooppunt De Hoek en knooppunt Badhoevedorp ‘s avonds en ‘s nachts geheel of gedeeltelijk afgesloten.

Schiphol blijft goed bereikbaar. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Houd rekening met extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Nachtafsluitingen A4

Om deze werkzaamheden met zo min mogelijk hinder uit te voeren, vinden de werkzaamheden ‘s avonds en ’s nachts plaats. Overdag zijn alle rijstroken beschikbaar voor verkeer. Tijdens de werkzaamheden is de snelweg A4 op de volgende tijdstippen en locaties afgesloten:

  • Van vrijdag 5 juni 22.00 uur tot zaterdag 6 juni 8.00 uur en van zondag 7 juni 21.00 uur tot maandag 8 juni 5.00 uur richting Amsterdam tussen knooppunt De Hoek en knooppunt Badhoevedorp.
  • Van zaterdag 6 juni 22.00 uur tot zondag 7 juni 9.00 uur en van maandag 8 juni 21.00 uur tot dinsdag 9 juni 5.00 uur wordt ook aan de weg gewerkt, maar blijft op de A4 tussen knooppunt De Hoek en knooppunt Badhoevedorp 1 rijstrook open.

Omleidingen werkzaamheden A4

Het verkeer wordt in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 juni en van zondag 7 op maandag 8 juni omgeleid: 

  • Vanuit Den Haag richting Amsterdam/Amstelveen via de snelweg A5 en de snelweg A9
  • Vanuit Den Haag richting Schiphol via de parallelrijbaan vanaf afrit Hoofddorp-Zuid (3a)
  • Van Schiphol richting Amsterdam/Amstelveen via de uitvoegstrook op de A4 naar de A9 richting Amstelveen

Het verkeer wordt in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 juni en van maandag 8 op dinsdag 9 juni omgeleid:

  • Vanuit Den Haag richting Schiphol via de parallelrijbaan vanaf afrit Hoofddorp-Zuid (3a)
  • Van Schiphol richting Amsterdam/Amstelveen via de A4 (richting Den Haag), de A5 en de A9

Geluidhinder

Bij de werkzaamheden kan geluidhinder ontstaan, vooral tijdens het verwijderen van het oude asfalt met de freesmachine. Dat is helaas niet te voorkomen. Wel doen we er alles aan om hinder voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken. We vervangen de toeters op de freesmachines door ‘stop-and-go’-signalering. Het achteruitrijalarm op de vrachtauto’s vervangen we door sissers.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Advies aan weggebruikers

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers hun reis voor te bereiden met behulp van de pagina Geplande wegwerkzaamheden en de borden te volgen die de omleidingsroutes aangeven.

Bron: Rijkswaterstaat

Foto https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Harry van Reeken

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook