Nieuw-Vennep 12-jarige beroofd van fiets

Nieuw-Vennep – Op de Venneperweg is maandagavond omstreeks 19.00 uur een 12-jarige jongen beroofd van zijn fiets. Zijn fiets stond gestald aan de overzijde van de weg nabij twee afhaalrestaurants toen een jongen aan kwam lopen uit de richting van de Symfonie .

Deze jongen voldeed aan het volgende signalement: Ongeveer 1.70 meter lang, getint uiterlijk, gekleed in een zwart trainingspak, een hoodie en een muts.

Deze verdachte bedreigde de 12-jarige die zich genoodzaakt zag zijn fiets af te staan. De verdachte fietste vervolgens weg in de richting van de Eugenie Previnaireweg. Een foto van de fiets staat in bijgaand filmpje met een getuigeoproep.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000.

Bron: Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook