Nieuw-Vennep Getuigen gezocht overval snackbar Ridderhof

Nieuw-Vennep – Dinsdagavond vond er een gewapende overval plaats in een snackbar aan de Venneperweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 18.30 uur kwam een man de snackbar binnen. Hij bedreigde het personeel met een vuurwapen en eiste geld. Tijdens zijn vlucht heeft hij ook een klant bedreigd. De man ging er met een onbekend geldbedrag vandoor op een brommer in noordelijke richting

Het volgende signalement van de man is bekend:

  • Tussen 18-22 jaar oud
  • Hij had een zonnebril op en droeg een zwarte jas met capuchon en zwarte gympen. Ook had hij een blauwe plastic tas bij zich.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u dinsdagavond iets gezien dat met deze overval te maken heeft? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Bron: politie.nl

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook