Nieuw-Vennep Man rijdt in op agent

Schiphol e.o  – De politie heeft woensdagavond een 19-jarige man uit Nieuw-Vennep aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. De man reed rond 21.00 uur in op een politieagent op de Bosstraat.

Politieagenten assisteerden handhavers van de gemeente Haarlemmermeer omdat een man niet wilde meewerken aan zijn staande houding. Eén van de agenten liep naar deze man, die in een auto zat, en vorderde zijn legitimatiebewijs. De man bleef weigeren en de agent waarschuwde hem dat hij dan zou worden aangehouden. Ook hier gaf de man geen gehoord aan, echter zag hij wel zijn kans schoon om weg te rijden. De agent die de man had aangesproken reageerde gelukkig alert en kon net op tijd wegspringen, anders zou zijn zeker geraakt zijn. Hierna ontstond er een achtervolging door diverse straten en de politie kon de man op de Noorderdreef klemrijden.

De man gaf zich alleen nog steeds niet over en weigerde mee te werken aan zijn aanhouding. Toen werd besloten het raampje van de bestuurderszijde in te slaan waarna de man in de boeien geslagen kon worden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Er raakte niemand gewond, maar de agent heeft wel aangifte gedaan tegen de man.

Bron: politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook