Nieuwe datum opening Panoramaterras Schiphol

Schiphol – Sinds maart dit jaar is de toegang tot het Panoramaterras afgesloten in verband met de werkzaamheden in en rond Vertrekhal 1, waar Schiphol werkt aan meer ruimte en reiscomfort. In dat kader is een nieuwe route naar het Panoramaterras noodzakelijk. Door onvoorziene bouwwerkzaamheden loopt de planning uit en is het Panoramaterras eind dit jaar weer beschikbaar.

Tijdens werkzaamheden aan de nieuwe route zijn bouwers op leidingen gestuit die ze tegen verwachting in niet om konden leggen. Hierdoor moesten we terug naar de tekentafel voor een nieuw ontwerp. Dit vraagt extra tijd en daarom is er een nieuwe verwachte datum voor de opening van de route naar het Panoramaterras. Naar verwachting is het voor bezoekers eind dit jaar weer mogelijk om vanaf een unieke plek Schiphol te bewonderen.

Uiteraard vinden we dit vervelend voor fans van het Panoramaterras. Gelukkig zijn er nog wel andere plekken waar je vliegtuigen kunt spotten.

Lees hier ons eerdere bericht over de werkzaamheden

Bron:Schiphol.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook