NS roept reizigers op: vermijd voorlopig Amsterdam Centraal Station

Regionaal – De NS roept treinreizigers op het centraal station van Amsterdam te mijden. Door het steekincident eerder vandaag rijden er veel minder treinen, met als gevolg een enorme drukte op Amsterdam CS.

De politie heeft bovendien bij het onderzoek last van die drukte. Tot zeker 18.00 uur kunnen treinreizigers beter gebruik maken van omliggende stations.

Ook werd net bekend gemaakt dat de twee mensen die eerder vandaag bij de steekpartij gewond raakten, zwaargewond zijn. Eerder werd nog gezegd dat de verwondingen leken mee te vallen.

Lees hier de officiele medeling van de NS

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook