Ontruiming bij vrachtafhandelaar op Schiphol vanwege verdacht pakket

SCHIPHOL – Een ruimte van vrachtafhandelingsdienst Swissport op Schiphol is een tijdje ontruimd geweest vanwege de vondst van een verdacht pakket. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft het pakket onderzocht en geen gevaarlijke stoffen gevonden.

De afzetting rondom het bedrijf aan de Angorachelaan is weer weggehaald en de werknemers kunnen terug, zo meldt de Koninklijke Marechaussee. 

Volgens de Veiligheidsregio was er een hond bij het pakket gaan zitten, wat kan betekenen dat de inhoud gevaarlijk is. “Het is dan procedure om alles te ontruimen en de omgeving wordt afgezet”, aldus een woordvoerder tegenover onze mediapartner NH “Dat is voor de veiligheid, maar ook om de EOD de ruimte te geven.”

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook