Opnieuw kat vermist op Schiphol

Schiphol – In de nacht van 5 januari is poes Vlekkie tijdens het lossen ontsnapt uit haar transportbak. Baasje Leonie Juffermans hoopt via social media haar Vlekkie weer terug te vinden.

Tijdens het lossen is de transportbak van de lapjeskat kapot gegaan. Daardoor heeft het diertje kunnen ontsnappen op het laden/lossen gebied van de luchthaven. De poes is Leonie erg dierbaar. Ze vraagt medewerkers en vakantiegangers uit te kijken naar Vlekkie.

Al eerder leidde social media tot de vondst van een ontsnapte kat. Vorig jaar werd de ontsnapte Schiphol-kater Mars na bijna twee maanden weer gevonden.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook