Oproep politie: fietser zoekt contact met automobilist na aanrijding

Hoofddorp – Op maandag 24 februari om 16:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto op de rotonde Deltaweg – Fanny Blankers Koenlaan in Hoofddorp.

De bestuurder van het voertuig is daarop gestopt en heeft kort gesproken met de fietser. Zowel de fietser als de bestuurder hebben niets aan de aanrijding overgehouden. Bestuurder en fietser hebben bij dit korte contact geen gegevens uitgewisseld.

Fietser zou graag alsnog in contact willen treden met de bestuurder van de auto. Ben of ken jij de bestuurder van de onderste (goudkleurige/grijze) auto die op de foto te zien is?

Neem dan contact op met 0900-8844 onder vermelding van onderstaand procesnummer.

#delen wordt gewaardeerd

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook