Overval in hotel Badhoevedorp

Badhoevedorp – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een overval op een personeelslid van een hotel aan de Meidoornweg.

In de nacht van zaterdag op zondag werd een medewerker in het hotel rond 02:40 uur overvallen door een onbekende dader. Deze man dwong de medewerker om onder bedreiging geld af te staan. Na de overval vluchtte de dader met buit het hotel uit. 

Van de dader is het volgende signalement bekend: man, ongeveer 1.80 m. lang, normaal postuur en hij droeg tijdens de overval een groene camouflagejas. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de dader.

Getuigenoproep:
Het opsporingsonderzoek loopt en de recherche is nog op zoek naar mensen die de overvaller in de groene camouflagejas mogelijk voorafgaand aan de overval of nà de overval hebben gezien in de omgeving van de Meidoornweg. Deze mensen worden verzocht contact op te nemen met de recherche via tel.nr.: 0900-8844. Vermeldt u er s.v.p. het zaaknummer 2019174390 bij.

Heeft u informatie maar wilt u anoniem blijven? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Natuurlijk kunt u ook melding doen via een contactformullier op internet.

Foto: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen


Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook