Overzicht woninginbraken Haarlemmermeer

Haarlemmermeer – Waar in de Haarlemmermeer hebben zich de afgelopen paar weken woninginbraken, of pogingen tot, plaatsgevonden. Het waren er 13 in totaal.

De politie van de Haarlemmermeer laat via Twitter weten dat er in de afgelopen paar weken 13 woninginbraken, waarvan 5 pogingen tot, hebben plaatsgevonden.

Vooral in de avond en nachtelijke uren slaan de inbrekers hun slag. De meest favoriete woningen zijn hoekhuizen en 2-onder-1 kap woningen. De werkwijze die het meest voorkomt is het zogenaamde cilindertrekken, waarbij de inbrekers gemiddeld binnen 45 seconden toegang krijgen tot de woning. Het cilindertrekken wordt ook wel de Bulgaarse methode genoemd.

Waar hebben de inbraken plaatsgevonden?

  • Hoofddorp 3x
  • Zwanenburg 4x
  • Badhoevedorp 3x
  • Halfweg 1x
  • Vijfhuizen 2x

De politie doet een beroep op uw oren/ogen. Meld verdachte situaties (altijd) via 112. Welke maatregelen treft u om de kans op ’n inbraak te verkleinen?! Check: http://maakhetzeniettemakkelijk.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook