Panoramaterras Schiphol aantal maanden dicht wegens werkzaamheden

SCHIPHOL – Vanaf 1 maart  gaat het panoramaterras op Schiphol een aantal maanden dicht wegens verbouwingen aan Vertrek 1. Normaal gesproken is het Panoramaterras de perfecte plek om, als niet-passagier, vliegtuigen te spotten en om tegelijk een mooi uitzicht over het levendige platform te hebben.

Vanaf 1 maart is het panoramaterras een aantal maanden niet te bezoeken vanwege herinrichting aan Vertrek en Lounge 1. Door deze verbouwingen zal de toegangsroute geheel zijn afgesloten. Een nieuwe route naar deze onder de liefhebbers populaire plek, zal vanaf medio zomer weer beschikbaar zijn.

Spottersplekken

Gelukkig zijn er een aantal alternatieve plekken waar je naar hartelust kan gaan vliegtuigspotten. Bijvoorbeeld de spottersplaats aan de Polderbaan, deze ligt aan een de drukste banen van de luchthaven. Een grote parkeerplaats waar ook snacks en ijsjes te koop zijn.  De spottersplaats bij de Polderbaan bevindt zich aan het einde van de IJweg, aan de westzijde van de start- en landingsbaan. Houd voor je navigatie postcode 2141 CN aan.

Afhankelijk van de wind kan de parkeerplaats bij de McDonald’s ook een mooie plek zijn om vliegtuigen te zien landen of opstijgen. De Buitenveldertbaan wordt gebruikt om te starten in oostelijke richting en om te landen in westelijke richting. De spottersplaats bij de Buitenveldertbaan bevindt zich op Schiphol Oost en is te bereiken via de N231/Schipholdijk. Houd voor je navigatie postcode 1118 EL aan.

Gerelateerd artikel: Nieuwe datum opening Panoramaterras Schiphol

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook