Panoramaterras Schiphol weer open

Schiphol – Goed nieuws voor liefhebbers van het Panoramaterras op Schiphol. De nieuwe route naar het Panoramaterras gaat vandaag weer open, waarmee het terras ook weer bereikbaar wordt.

Na maanden gesloten te zijn geweest voor het publiek is het dan zover. Het Panoramaterras is sinds vandaag weer bereikbaar. De nieuwe routes zijn via de (rol)trap of lift bij aankomsthal 1 (ter hoogte van Café Rembrandt) of via de (rol)trap of lift bij vertrekhal 1 (ter hoogte van balierij 1). Eenmaal aankomend op de tweede verdieping, worden bezoekers naar het Panoramaterras geleid. Vanaf nu is dit de route naar het Panoramaterras, de voormalige toegangsroute gaat niet meer open.

Het Panoramaterras zelf is niet verbouwd, alleen de route er naar toe is verplaatst. Het verleggen van de route naar het Panoramaterras was noodzakelijk in verband met de werkzaamheden voor de herinrichting van Vertrek en Lounge 1. Voor deze verbouwing bouwt Schiphol niet alleen een nieuwe tussenverdieping in de vertrekhal, maar worden een aantal stijg- en daalpunten zoals roltrappen en liften vernieuwt en/of verplaatst.

Gerelateerd artikel: Panoramaterras Schiphol aantal maanden dicht wegens werkzaamheden

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook