Pas op voor ‘klusjesmannen’

Haarlemmermeer – De politie waarschuwt weer voor zogenoemde ‘Irish Travellers’. Deze personen zijn op zoek naar klusjes en werk bij particulieren.

De Irish Travellers bieden zich aan om bij mensen klusjes te doen voor een redelijk bedrag. Vaak leveren ze geen goed werk af en worden agressief als ze daarop worden aangesproken. Soms willen ze vooraf betaald worden en komen dan vervolgens niet terug.

De politie adviseert om niet in te gaan op het aanbod en de politie te waarschuwen. Komt u in aanraking met deze personen en/of ziet u verdachte voertuigen (vaak met een ‘Engels’ kenteken)? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook