Persoon raakt bedolven onder pallet met natuursteen op Schiphol

SCHIPHOL – Een persoon is vanmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij onder een lading natuursteen terecht was gekomen. Het voorval gebeurde bij een bedrijfspand aan de Prestwickweg op Schiphol Zuid-Oost.

Net na de middag, rond 12:03 uur, viel tijdens het lossen een pallet met natuursteen van een vrachtwagen af. Het slachtoffer kwam hierbij onder de stenen terecht.

Mobiel Medisch Team

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen waaronder de brandweer en het Mobiel Medisch Team (MMT). Het slachtoffer is door de hulpdiensten onder de stenen vandaan gehaald. Onder begeleiding van de politie is de ernstig gewonde medewerker naar een ziekenhuis gebracht.

Exacte details over het letsel zijn onbekend. Wel is het slachtoffer buiten levensgevaar, zo meldt de Veiligheidsregio. 

Foto’s: Inter Visual Studio / Pascal Fielmich

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook