Pillen, erg veel pillen

Overveen – Op donderdagmiddag hield de politie een 34-jarige man uit Hillegom aan wegens het bezit van harddrugs. De drugs werden in beslag genomen.

Omstreeks 18.00 uur kreeg de politie melding van een beveiliger van een evenement aan de Zeeweg in Overveen, dat een man het evenemententerrein op wilde gaan, maar dat bij de veiligheidsfouillering drugs waren gevonden.  De man had twee gripzakjes bij zich. Eerst haalde hij een zakje tevoorschijn met anderhalve XTC pil. Deze zouden voor eigen gebruik zijn. In zijn kleding bleek hij echter nog een tweede zakje te hebben. Toen dit werd ontdekt, probeerde hij het nog snel weg te gooien. Het zakje bleek vierenveertig XTC pillen te bevatten.

De man werd overgedragen aan de politie.

Bron: politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook