Pizza betaald met vals geld – tiener aangehouden

Hoofddorp – Op vrijdagavond rond 19.00 uur heeft de politie in de omgeving van de Etta Palmstraat drie jongens van 16 jaar uit Hoofddorp en twee jongens van 15- en 16 jaar uit Nieuw Vennep aangehouden. Zij worden verdacht van het betalen van een pizza met vals geld.

Toen enige tijd voor 19.00 uur bij een pizzarestaurant een pizza werd besteld en die afgeleverd moest worden op ‘straat’ vertrouwde het restaurant dat niet. De politie ging in de buurt kijken en toen de pizza werd afgeleverd bleek de pizza betaald te worden met een vals briefje van 50 euro. Het drietal, dat op heterdaad werd betrapt, is ingerekend en naar het politiebureau gebracht. Al snel bleek dat de 16-jarige Hoofddorper het valse briefje van 50 in zijn bezit had. De andere twee verdachten zijn direct heengezonden en hun ouders zijn gewaarschuwd. De 16-jarige Hoofddorper blijft verdachte en wordt vandaag verhoord. Het valse briefje van 50 euro is in beslag genomen.

Bron: politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook