Plofkraak geldautomaat ABN AMRO Aalburgplein Hoofddorp

Hoofddorp – Donderdag vroeg in de ochtend heeft er een plofkraak plaatsgevonden op een geldautomaat aan het Aalburgplein. De ravage is enorm.

Rond 04.25 hoorden de bewoners rond het Aalburgplein een hevige knal. Snel daarna volgende de sirenes van de hulpdiensten. De daders zijn er na de kraak vandoor gegaan. Volgens de politie zijn ze op een zwarte motorscooter met twee voorwielen gestapt en weggereden. Het zou gaan om een persoon in een grijs vest met opgeschoren haar en iemand in het zwart gekleed.

Onbekend is of de krakers iets buit hebben gemaakt. De politie doet onderzoek naar de plofkraak en vraagt mensen die iets hebben gezien, zich te melden. Een korte tijd vloog er een politiehelikopter boven Hoofddorp op zoek naar de daders.


Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook