Point of View zoekt deelnemers – gratis fotografieproject

Hoofddorp – Kun je elkaar begrijpen als je niet weet wat de ander ziet? In fotografieproject Point of View leren Haarlemmermeerse vluchtelingen en buurtgenoten elkaar kennen via de foto’s die zij maken. Deelnemers beleven de wereld door de lens van een ander.

 

Point of View start in september met een cursus fotografie. In de volgende 6 bijeenkomsten bespreken deelnemers hun foto’s met elkaar. Na afloop worden de foto’s met bijbehorende verhalen geëxposeerd in het Historisch Museum in Hoofddorp. Deelname is gratis en ervaring is niet nodig. Eigen camera’s meenemen hoeft niet, hier wordt voor gezorgd. Aanmelden of meer informatie is te krijgen via info@picturebridgefoundation.nl of door te bellen naar Karijn Kakebeeke via 06 13406713. Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van project Point of View.

_________

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook