Politie Hoofddorp zoekt getuigen beroving

Hoofddorp – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die plaatsvond op vrijdagmorgen op de IJweg in Hoofddorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000.

Omstreeks 01.00 uur kreeg de politie melding dat een 16-jarige jongen uit Hoofddorp zou zijn beroofd van zijn fiets. De jongen was vanaf een feestje onderweg naar huis toen hij ter hoogte van de Toolenburgerplas (in de omgeving van restaurant Long Island), twee personen op het fietspad zag staan. Het slachtoffer en een jongen die met hem meereed werden tegengehouden.  Zij moesten al hun kostbaarheden afstaan. Toen het slachtoffer vertelde alleen zijn fiets maar bij zich te hebben, werd deze afgepakt. Het slachtoffer werd bovendien tegen zijn hoofd gestompt. Hierdoor zou hij korte tijd buiten bewustzijn zijn geweest.

De gestolen fiets is van het merk Pelikaan. De fiets is voorzien van een wit zadel en witte banden.

Bron. Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook