Politie volgt gps en stuit op loods vol gestolen auto’s en motorblokken

Nieuw-Vennep – Afgelopen maandag is rond 11:00 uur in een bedrijfspand aan de Staringstraat een 56-jarige man uit Zandvoort aangehouden op verdenking van heling. In het gebouw vond de politie meerdere gestolen auto’s en motorblokken.

De politie deed onderzoek naar een auto die vrijdag 14 februari was gestolen aan de Poortland in Amsterdam. Blijkens een werkend GPS signaal zou het voertuig aanwezig zijn bij een loods aan de Staringstraat. Toen de agenten bij het pand aankwamen, zagen zij twee mannen de belettering van een auto verwijderen. De agenten wilden de mannen aanspreken. Bij het zien van de politie sloegen de mannen meteen op de vlucht.

Na een achtervolging werd één verdachte aangehouden. Het pand werd doorzocht en de gestolen auto bleek aanwezig. Ook vond de politie nog twee ontvreemde auto’s en andere goederen die afkomstig zijn van diefstal, waaronder vier motorblokken uit gestolen auto’s. Inmiddels is ook een tweede verdachte, een 47-jarige man uit Hoofddorp, aangehouden en ingesloten in het cellencomplex.

De politie zet het onderzoek voort. De inbeslaggenomen auto’s zijn weggesleept.

Foto credit: Inter Visual Studio

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook