Politie zoekt eigenares herdershond, schapen overleden

Hoofddorp – De politie is op zoek naar de eigenares van de hond die vanmorgen ernstige schade heeft toegebracht aan een aantal schapen in een weiland aan de Geniedijk in Hoofddorp.

Omstreeks 10.45 uur kreeg de politie melding dat een hond tussen de schapen had gezeten. Ter plaatse bleken omstanders twee schapen uit een sloot te hebben gehaald. De dieren waren aan hun verwondingen overleden. Twee andere, zwaargewonde dieren werden door de eigenaar naar een dierenarts gebracht. Andere dieren in het weiland waren nog erg in paniek. De herdershond, die losliep, was na zijn/haar actie in het weiland terug gerend naar de eigenares. Hoewel zij door een omstander werd aangesproken op het gedrag van de hond, liep de vrouw verder. Haar identiteit is niet bekend.

De politie verzoekt de vrouw, of getuigen die iets kunnen verklaren over de identiteit van de vrouw, om contact op te nemen met de politie in Hoofddorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook