Politie zoekt getuigen autobranden Halfweg en Zwanenburg

Halfweg – Zwanenburg – Op woensdagmorgen 22 augustus vonden er kort na elkaar twee autobranden plaats in Halfweg en Zwanenburg. De politie houdt ernstig rekening met brandstichting waarbij niet is uitgesloten dat het om dezelfde dader gaat.

Daarom worden eventuele getuigen of mensen die informatie over deze branden hebben, verzocht contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 01.30 uur zag een voorbijganger dat een auto in brand stond op het Dokter Baumannplein in Halfweg. Omdat de auto vlak bij bebouwing stond, werd de brand snel opgeschaald. Meerder geparkeerd staande auto’s liepen brandschade op door de hitte.

Enkele minuten later bleek een auto in brand te staan op de Populierenlaan in Zwanenburg. Deze auto stond bij de ontdekking al volledig is brand.

De politie stelt een (forensisch) onderzoek in naar beide branden.

2018163437-458

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook