Politie zoekt getuigen: meerdere auto’s verwoest door autobrand

Hoofddorp – De politie zoekt getuigen van een brand op het Savelsbos in Hoofddorp. In de vroege morgen van 28 oktober, rond 03.15 uur, werd ontdekt dat meerdere auto’s in brand stonden.

Bij aankomst van de hulpdiensten stonden er vier auto’s in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Een aantal woningen werd, vanwege de rookontwikkeling, uit voorzorg ontruimd. Bewoners werden door ambulance personeel gecontroleerd. Twee personen moesten ter controle naar het ziekenhuis vanwege het inademen van rook.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de brand. Mensen met informatie en / of getuigen kunnen contact opnemen met 0900-8844.

 

Foto: politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook