Politie zoekt getuigen straatroof Badhoevedorp

Badhoevedorp – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op woensdagavond plaatsvond op de Chr. Huygensstraat in Badhoevedorp.

Omstreeks 20.10 uur parkeerde een 65-jarige man zijn snorfiets aan de achterzijde een flatwoning aan de Chr. Huygensstraat. Toen hij via een steegje naar de voorzijde van het pand liep, stond hij plotseling oog-in-oog met een man die hem bedreigde met een wapen.

De overvaller ging er vandoor met een tas. Hij rende weg in onbekende richting. Het slachtoffer liep geen lichamelijk letsel op.

De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Ook werd een Burgernetmelding verstuurd. De verdachte werd echter niet meer aangetroffen.

De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook