Politie zoekt getuigen van ruzie tussen vijf mensen op parkeerplaats Hoofddorp

Hoofddorp – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een conflict tussen meerdere personen op een parkeerplaats plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 00.30 uur heeft er op het parkeerterrein op de Vuursteen een conflict tussen vijf personen plaatsgevonden. Dit was in de nabijheid van een personen auto. Vermoedelijk ligt het conflict in de relationele sfeer. Omdat het nog niet duidelijk is wat er zich heeft afgespeeld die nacht wil de politie graag met mensen spreken die getuige zijn geweest.

Heeft u iets gezien die nacht op de Vuursteen? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron:politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook