Politie zoekt getuigen woningoverval

Badhoevedorp – Op maandagochtend heeft er op de Orchideelaan een woningoverval plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 09.00 uur werd er aangebeld bij een woning aan de Orchideelaan. Toen de bewoonster open deed werd zij bedreigd met een vuurwapen en drongen twee mannen de hal van de woning binnen. Hier kwamen zij de man van bewoonster tegen. Er vond een worsteling plaats maar uiteindelijk kon de bewoner de twee mannen de woning uitwerken. De overvallers zijn zonder buit weggerend in de richting van de Geraniumlaan.  Er werd  gezocht naar het tweetal. Zij werden niet aangetroffen.

Voor haar onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u rond 09.00 uur iets gezien in de omgeving van de Orchideelaan of informatie over deze overval? Bel dan met het overvallenteam op telefoonnummer  0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

bron: politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook