Politie zoekt informatie overval AH Zwanenburg

Zwanenburg – De politie is op zoek naar mensen die mogelijk informatie hebben over een 3e verdachte die betrokken is geweest bij de overval op het AH–filiaal aan de Dennenlaan in december 2019. Bij deze overval werd een aanzienlijk geldbedrag buitgemaakt.

De recherche heeft in dit onderzoek inmiddels twee verdachten aangehouden: een 21-jarige en een 27-jarige Amsterdammer.

Tijdens het onderzoek is ook naar voren gekomen dat er een derde verdachte bij betrokken is geweest. De recherche is nog steeds op zoek naar deze 3e verdachte en roept hierbij de hulp in van het publiek en heeft de volgende vragen:

vragen aan het publiek

Heeft u informatie over deze overval op het AH-filiaal aan de Dennenlaan op 25 december vorig jaar óf over de daders en wilt u deze informatie nu wel delen?

* Kent u iemand in uw omgeving die mogelijk betrokken is geweest bij deze overval, en die na 25 december 2019 ineens veel geld heeft uitgegeven?

* Heeft u andere informatie die de recherche kan helpen om deze derde verdachte aan te kunnen houden?

Belt u dan a.u.b. met de recherche in Haarlem via tel.nr: 0900-8844. Vermeldt u er a.u.b. zaaknummer 2019247996 bij.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook