Politie zoekt slachtoffer van een fietsongeval van vannacht.

Abbenes – De politie is op zoek naar de eigenaar van een fiets die op zondagmorgen werd aangetroffen langs de Hoofdweg in Abbenes.

Omstreeks 08.25 uur reed een automobilist vanaf de A44 over de Hoofdweg in de richting Abbenes. Langs de Hoofdweg ligt een vaart. De getuige vond een fiets en bloedsporen op de Hoofdweg. Een bestuurder van de fiets was niet aanwezig. Mogelijk heeft er een aanrijding plaatsgevonden waarbij een fietser gewond is geraakt.

Politie en brandweer hebben de omgeving afgezocht, maar niemand aangetroffen.

Bent u getuige geweest van een aanrijding, hierbij zelf betrokken geweest, of kunt u iets verklaren over de herkomst van de fiets, neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844.

bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook