Politiehond Chuck spoort auto-inbreker op

Hoofddorp – De politie heeft dinsdagavond een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van een auto inbraak.

Rond 23.15 uur kreeg de politie een melding van een auto-inbraak aan de Melis Spaansweg. De eigenaar van de auto kwam terug bij zijn geparkeerde auto toen hij zag dat er een voor hem onbekende man in zijn auto zat. De man gaf een aantal goederen terug aan de eigenaar en ging er daarna rennend vandoor.

Na een zoekslag kwamen de agenten de verdachte op het spoor. Er volgde een achtervolging te voet waarna de man op de kruising van de Achterweg en de Sjef van Kalmthoutstraat uit het zicht was geraakt. De agenten vermoedden dat de man zich in de bosjes had verstopt. Na mooi speurwerk van diensthond Chuck werd de man inderdaad in de bosjes gevonden en is hij aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau.

Bron: politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook