Recordaantal klachten overlast Schiphol door werk aan Polderbaan

Schiphol – Door reparatiewerkzaamheden aan de Polderbaan hebben de afgelopen weken veel omwonenden geklaagd over vlieglawaai. Op zondag 15 juli kwam er een recordaantal van zo’n duizend meldingen binnen bij Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS).

Wegens een spoedreparatie was de Polderbaan dicht van 13 tot en met 23 juli. Met als gevolg dat de Zwanenburgbaan, de Buitenveldertbaan en de Kaagbaan vaker werden gebruikt. Dat leidde zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts tot meer geluidsoverlast.

Tijdens de spoed reparatie zijn bij BAS meer dan drieduizend klachten binnengekomen. Dat is drie keer zoveel dan in dezelfde periode vorig jaar.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook