Regulier baanonderhoud aan de Schiphol-Oostbaan

Schiphol – Op Schiphol wordt van zaterdag 22 september tot en met zondag 30 september regulier onderhoud verricht aan de Schiphol-Oostbaan en de omliggende taxibanen.

In deze periode wordt de Schiphol-Oostbaan, normaal gesproken vooral gebruikt door het klein zakelijk vliegverkeer, buiten gebruik gesteld. Dit vliegverkeer zal in deze periode verdeeld worden over de andere start- en landingsbanen.

Tijdens het reguliere onderhoud verwijderen we rubber van de baan en repareren we het asfalt en beton. We voeren onderhoud uit aan de hemelwaterafvoer en maken de baanverlichting grondig schoon.

BAS

Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewoners aanspreekpunt Schiphol (Bas). Dit kan via telefoonnummer 020-601 55 55 of door het raadplegen van de website: www.bezoekbas.nl. Hier staan data van regulier- en groot onderhoud van de andere banen op Schiphol. De planning kan afwijken onder invloed van het weer en operationele verstoringen.

 

bron: schiphol.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook