Regulier onderhoud aan Schiphol-Oostbaan

Schiphol – Van maandag 28 oktober tot en met zaterdag 9 november wordt er regulier onderhoud verricht aan de Schiphol-Oostbaan.

De Schiphol-Oostbaan is met 2000 meter de kortste start- en landingsbaan van Schiphol, die overwegend wordt gebruikt voor het klein zakelijk vliegverkeer of ‘general aviation’. Tijdens de onderhoudsperiode wordt de Schiphol-Oostbaan buiten gebruik gesteld. Dit onderhoud heeft beperkte gevolgen voor de geluidsbelasting in de omgeving.

Het klein vliegverkeer wordt tijdens de onderhoudsperiode verdeeld over de andere start- en landingsbanen. Afhankelijk van de windrichting kunnen er meer kleine vliegtuigen op de Buitenveldertbaan aangewezen zijn.

Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden terecht bij het Bewonersaanspreekpunt Schiphol via info@mailbas.nl of 020-6015555 (dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur).

Bron: Schiphol

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook