Rood/witte meetingpoint Schiphol Plaza afgebroken

Schiphol – Wie kent het niet? Het bekende rood met witte meetingpoint op Schiphol Plaza was sinds 1995 een bekend ijkpunt tussen de menigde. Maar nu staat het meetingpoint er niet meer. “Helaas werd het rondom het rood/witte gebouwtje steeds drukker. Dit kwam onder meer door toename van drukte bij de omliggende winkels en de NS-kaartautomaten. Hierdoor werd het noodzakelijk om het meetingpoint te verplaatsen.” 

“Er wordt een nieuw ontmoetingspunt gemaakt, op een andere plek”, laat een woordvoerder van de luchthaven weten. “Het wordt vervangen door een nieuw meetingpoint op een andere plek. Door het meetingpoint meer richting de Burgerking te verplaatsen, hopen we op een betere verdeling van reizigersstromen”.

Op dit moment staat er bij de Burgerking een tijdelijk meetingpoint. Deze wordt op termijn vervangen door een permanent object. Hoe het nieuwe meetingpoint er uit komt te zien, is nog niet bekend.

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook