Rook uit gebouw blijkt afkomstig van CV-ketel

Hoofddorp – De brandweer is maandagmiddag in actie gekomen na een melding dat er rook uit een gebouw aan de Kaj Munkweg zou komen.

Om even over half twee kwam de melding bij de hulpdiensten binnen, waarop de brandweer en politie in actie kwamen. In een bijgebouw van een aantal nieuwbouwwoningen aan de Kaj Munkweg kwamen witte rookwolken.

Brandweerlieden zijn het dak van het gebouw opgegaan en hebben de situatie gecontroleerd. De rook bleek afkomstig te zijn van een CV-ketel. Van brand bleek dus geen sprake te zijn. Wel is de woningbouwvereniging op de hoogte gebracht om een extra controle aan de CV-ketel uit te voeren.

Foto’s: Inter Visual Studio / Rowin van Diest

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook