S.V. Hoofddorp vrouwen is op zoek naar voetbalsterren

Foto: S.V.hoofddorp

Hoofddorp – Treed in de voetsporen van Lieke Martens en Shanice van de Sanden

S.V. Hoofddorp heeft steeds meer aandacht voor het vrouwen en meidenvoetbal. De ambitie van de club is om met het eerste elftal mee te draaien in de bandbreedte van top 3de klasse/stabiele 2de klasse zaterdag. Naast plezier is ook een prestatie neerzetten van belang.

Voor de vrouwen 2 is de doelstelling om met elkaar een leuk en gezellig team te vormen, waarbij beleving en passie voor voetballen belangrijker zijn dan je techniek. Wel lekker en fanatiek trainen om op zaterdag een wedstrijdje te kunnen spelen, inclusief derde helft, zijn hier de drijfveren.

Voor beide teams zijn we op zoek naar vrouwen/meiden die het leuk vinden om op zaterdag bij de beste en gezelligste club in de regio te spelen. Om de sfeer te proeven, is een proeftraining altijd mogelijk. De trainingen zijn op maandag van 20:00 – 21:45 uur en op donderdag van 19:45- 21:15 uur. Waarbij op donderdag na afloop een hapje en drankje genuttigd worden, soms met karaoke. ;-)).

Wil je een keer meedoen, neem dan contact op met Raymond, trainer S.V. Hoofddorp vrouwen.

Email: Raymond.verhagen@planet.nl
Tel: 06-51479965

 

Bron: svhoofddorp.nl

Kopfoto met toestemming gebruikt

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook