Schiphol geen partij in cao-onderhandelingen

Vakbonden FNV Beveiliging en CNV Vakmensen hebben aangekondigd om in de zomervakantie actie te gaan voeren bij de beveiligingsbedrijven op de luchthaven Schiphol.

Vandaag, maandag 9 juli, werd een stiptheidsactie gehouden bij beveiligingsbedrijf G4S.

Uiteraard zijn we niet blij met de aangekondigde acties uitgerekend in de drukke zomervakantie waarin Schiphol op de toppen van haar kunnen draait. We hebben vele extra maatregelen genomen om een zo soepel mogelijke doorstroom te garanderen voor reizigers.

Vakbonden hebben het recht om actie te voeren en wij moeten dat respecteren. Wij zullen hun acties echter wel toetsen op rechtmatigheid. Daarbij houden wij de veiligheid steeds goed in de gaten.

Reizigers informeren

Bij acties zullen wij reizigers informeren via onze website schiphol.nl, de Schiphol app en social media.

Schiphol geen partij in cao-onderhandelingen

De acties van de FNV en CNV vinden plaats in het kader van cao-onderhandelingen met particuliere beveiligingsbedrijven en G4S Aviation. Schiphol is hier geen partij in.

 

Bron: Schiphol.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook