Schiphol-kater Mars gevonden

Badhoevedorp – Na bijna twee slopende maanden kan baasje Sandra weer opgelucht ademhalen. Kater Mars is gevonden en gevangen. Op 3 augustus ontsnapte de rode kater uit zijn kooi, vlak voor hij het vliegtuig in zou gaan om met zijn baas en kat Gum naar Curaçao te emigreren. 

Al die tijd is er naar de kater uitgekeken. Door particulieren, vliegtuigspotters en luchthavenpersoneel. Gisteren werd de kater gezien in Badhoevedorp. “Schiphol is letterlijk mijn achtertuin, ik woon eigenlijk in het eerste huis naast Schiphol”, vertelt de bewoonster aan Sandra. Stichting Zwerfkatten – die zich zeer actief voor de zoektocht naar Mars hebben ingezet – hebben de kater opgevangen. Eerst is de chip uitgelezen om zeker te weten dat het inderdaad Mars betrof.

Mars maakt het goed. Hij is wat afgevallen, maar hij heeft verder niets aan zijn avontuur overgehouden.

“Mars mag eerst even bijkomen van zij avontuur. Op dit moment wordt hij fantastisch opgevangen door Stichting Zwerfkatten. Ik ben lerares op een middelbare school in Curacao, over twee weken is het hier herfstvakantie. De komende twee weken gaan we een plannetje maken over hoe we Mars hier naar toe gaan brengen. Ik zal ongelofelijk blij zijn als ik hem weer in mijn armen kan sluiten”, vertelt Sandra aan Schiphol Regio.

Relevant artikel:

Speurtocht naar ontsnapte Kater Mars uit bench op luchthaven Schiphol

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook