Schiphol-kater Mars veilig bij baasje op Curaçao (video)

Schiphol – Na acht lange weken is de ontsnapte Schiphol-kater Mars veilig aangekomen bij zijn baasje Sandra en katvriend Gum. Op 3 augustus j.l. ontsnapte Mars uit zijn reisbench vlak voor hij per vliegtuig naar Curaçao in zou gaan.

Op 22 september werd Mars eindelijk gevonden in Badhoevedorp. De afgelopen week is hij opgevangen door stichting Amsterdamse Zerfkatten, die zich de 6 weken daar voor met hart en ziel hadden ingezet om Mars te vinden.

Nog 2 nachtjes slapen.. kippenvel.. En vlinders in mijn buik 🦋🦋🦋. Mijn lieve rode (niet meer zo dikke) theemuts komt eindelijk naar het tropisch paradijs. – schreef Sandra op 28 september op haar Facebookpagina.

Gisteren vertrok Mars per vliegtuig naar het tropische eiland. Daar is hij herenigd met zijn dolgelukkige baasje Sandra.

Sandra, Mars en Gum… Geniet van elkaar. Nu kan jullie avontuur echt beginnen.

Foto’s en video: Sandra

 

Relevante artikelen:

Speurtocht naar ontsnapte Kater Mars uit bench op luchthaven Schiphol

Schiphol-kater Mars gevonden

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook