Schiphol: KLM schrapt tientallen vluchten vanwege noodweer

Schiphol – Door het naderende noodweer in onze provincie zijn er beperkingen voor aankomende en vertrekkende vluchten op Schiphol. Zo’n dertig uitgaande vluchten zijn tot nog toe geannuleerd, meldt de luchthaven.

Ook KLM meldt annuleringen.Voor luchtvaartmaatschappij KLM betekent dit dat ze twintig Europese retourvluchten hebben moeten schrappen. Dat meldt een woordvoerder van het KLM. Op de website van de luchthaven Schiphol is ook te zien dat er veel vluchten een vertraging hebben opgelopen

De passagiers van de vluchten zijn inmiddels al ingelicht en omgeboekt naar andere vluchten.

Schiphol luchthaven meldt op hun website

KNMI heeft voor vanavond code oranje afgekondigd voor het westen van het land. Door sterke wind, kunnen vluchten van en naar Schiphol daarom vertragen en geannuleerd worden.

Advies:Vlieg je vanavond via Schiphol? Raadpleeg de laatste vluchtinformatie.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Kopfoto: Michel Po

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook